Om Visionary Life

VISIONARY LIFE & fil dr Sophia Lövgren

Visionary Life erbjuder produkter och tjänster, för din inspiration, kunskapsutveckling och personliga utveckling.


Vägra stagnera!


Ständigt lärande och kontinuerlig utveckling är en av de viktigaste nycklarna till välmående och framgång; både i karriären och i livet.


Med hjälp av Visionary Life kan du individuellt och i grupp välja att utveckla dig själv; dina kunskaper och talanger likväl som dina intressen och dina passioner.


Kunskap och prestationsförmåga är någonting vi kan utveckla under hela vårt liv, genom att träna dem regelbundet. Du kanske inte kan bli ett geni, men du kan ta dig långt från din startposition.


Människans förmåga att lära sig nya saker och utveckla har bevisats i forskning vara betydligt större än vad vi själva tror. 


Så kom! Låt detta få bli första steget i ditt nya liv! 


Känn dig välkommen till hemsidan som vill få dig att känna dig som hemma! Här kommer det alltid att finnas nya kurser och nya inlägg, för din personliga och professionella utvckling!


Och du! Glöm inte registrera dig för vårt nyhetsbrev, med kontinuerlig och aktuell information, tips och inspiration.


Visionary Life och Sophia Lovgren erbjuder kurser, workshops och coaching för din personliga och yrkesmässiga utveckling. 


  • Detta är för dig som känner att du inte har utforskat din fulla potential - som vet att det finns så mycket mer inom dig som vill bli synliggjort, uppmärksammat och delat! 


  • Detta är för dig som känner att du har så mycket att ge till andra människor, som du kanske också glömt ge dig själv!


  • Detta är för dig som känner dig redo att välja den minst valda vägen! 


Sophia Lovgren är coach och konsult, med unik kompetens i strategisk förändring och utveckling, både på individnivå och organisationsnivå. Sophia har bl.a. uppburit flera ledarskapspositioner i olika intresseorganisationer och iniversitet.


Sophia startade Visionary Life år 2004 och har sedan dess erbjudit föredrag och workshops om inre självledarskap, kommunikation och konflikthantering och personlig utveckling.


Sophia är författare till mer än 10 böcker liksom hundratals artiklar och rapporter. Hennes passion är skriftlig och muntlig kommunikation och erbjuder sina tjänster som författarcoach, innehållsredaktör och författare. Sophia bor både i Sverige och Gambia och erbjuder kurser i båda länderna. 

VISIONARY LIFE


bg 542-3447


BLOG:

https://sophialovgren.blogspot.com/


www.visionarylife.se (svenska)

www.sophialovgren.com (english)


info@visionarylife.se (svenska)

info@sophialovgren.com (english)

Subscribe to Visionary Life newsletter

* indicates required
/ ( mm / dd )